atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч
Начало Защо Атлантида Езиковата Самоуправление Блясък Арт Форум Образование Личност на Езиковата


 

RSS бюлетин

Кликнете върху иконката за абонамент

Какво е RSS?

 Ezikovata.net Официален сайт Немски сайт Страница в Wikipedia


Честита пролет!
Атлантида - сайт за Езиковата

Честита пролет!

Сезонът на любовта, мечтите и новите надежди. Сезонът на истинските постижения и най-чаканите събития в Езиковата.

Тази пролет започна повече от успешно за нашето училище. Само за няколко седмици Езиковата спечели няколко стипендии от световни конкурси, европейска подкрепа за своите проекти и рутинни победи в областни олимпиади и спортни състезания. Въобще представяне достойно за водеща гимназия.

Пролетта е и времето на силните емоции, незабравимите изживявания и култови празници в Езиковата. Във въздуха на гимназията вече се носи едно неустоимо усещане – за приближаващия Фест’08! Фестът – определян като топ събитие за училището. Обичан и чакан с трепет. Частица от магията на Езикова гимназия, Ловеч.

Предстоящите вечери ще напишат нови страници в легендата за Феста. Дали ще бъдат по-добри зависи от всички нас – организатори, участници, зрители. Както показва една анкета на Атлантида, общността иска нова емоция – повече атракции и изненади, участие на бивши победители и по-малко външни ученици. Дано организаторите са прочели тези очаквания.

Фестът е място за изява, но и възможност да правиш традициите на училището. Затова нека в тези няколко дни всички бъдем част от Феста. После отново ще печелим състезания и академични награди.

Сега е време за Фест! Нека бъде настроение!

Atlantis team
Назад
Нагоре
2008 год. atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч