atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч
Начало Защо Атлантида Езиковата Самоуправление Блясък Арт Форум Образование Личност на Езиковата


 

RSS бюлетин

Кликнете върху иконката за абонамент

Какво е RSS?

 Ezikovata.net Официален сайт Немски сайт Страница в Wikipedia


Честита нова година!
Атлантида - сайт за Езиковата

Здравейте! Честита и успешна нова година!

В началото на 2008 година се случи нещо знаменателно. Отново излезе вестникът на Езиковата „ЕГ прес”. Събитието настина си струва да бъде отбелязано, защото предишният брой на вестникът излезе през април 2007 година. Когато си отиваше последният випуск, завършил гимназията. С випуска си отидоха и ентусиастите, които правеха това „късче от Духа на Езиковата”.

Днес „ЕГ прес” отново е в ръцете на читателите си. Събитието не е във физическата поява на вестника. То е в неугасващия ентусиазъм на момичетата и момчетата от това училище да поддържат традициите на Езиковата. Да пренасят огънчето от випуск на випуск. Да възраждат всеки от символите на гимназията – подобно на не загиващия Феникс.

Адмирации за новия редакционен екип на „ЕГ прес”. Радващо е, че все още има хора готови да творят безкористно за своето училище. „Атлантида” поднася своите поздрави на Петя, Георги, Албена и Моника, редакционният екип успял да вдъхне нов живот на вестник „ЕГ прес”. Дерзайте момичета и момчета. Можете да разчитате на нашата подкрепа и съдействие.

Медиите на Езиковата трябва да си сътрудничат и допълват.

Atlantis team

Назад
Нагоре
2008 год. atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч