atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч
Начало Защо Атлантида Езиковата Самоуправление Блясък Арт Форум Образование Личност на Езиковата


 

RSS бюлетин

Кликнете върху иконката за абонамент

Какво е RSS?

 Ezikovata.net Официален сайт Немски сайт Страница в Wikipedia


Делникът ни в празници
Атлантида - сайт за Езиковата

През миналата седмица стартира първият европейски проект на Езиковата – „Делникът ни в празници”. Повече от година очаквахме това начало. Със смесени чувства. С ентусиазма и амбицията да дадем поле за изява на всеки талант в гимназията. Със съмненията, че инерцията и умората от занятията ще се окажат по-силни от желанието да правим нещо различно в училище.
Началото надмина очакванията. В клубовете по проекта се включиха повече от 180 момичета и момчета. Клубовете по танци, театър и аеробика  се „пръскат по шевовете”. Десетки са желаещите да се впуснат в предизвикателствата на журналистиката и красотата на изобразителното изкуство. Не липсват следовници на Клио и млади, напористи лидери.
Този огромен интерес радва и задължава. Радва, защото проектът е очевидно сбъднато очакване. Едно училище преливащо от талант и енергия има нужда от своите неформални клубове, където всеки ще може да се разгърне или просто да се отърси от стреса на училищното ежедневие. Клубните форми ни дават нов и непознат шанс – да изживеем минутки на истинско удоволствие и забавление в нашето училище.
Стартът на проекта е истинско предизвикателство за екипа, приел отговорността да организира и провежда клубните дейности. Съзнаваме големите очаквания и ще положим усилия, за да ги оправдаем. Вярваме, че с общи усилия ще успеем наистина да превърнем делника в празници!

Успешно начало и  много мигове на удоволствие!

Назад
Нагоре
2008 год. atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч