atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч
Начало Защо Атлантида Езиковата Самоуправление Блясък Арт Форум Образование Личност на Езиковата


 

RSS бюлетин

Кликнете върху иконката за абонамент

Какво е RSS?

 Ezikovata.net Официален сайт Немски сайт Страница в Wikipedia


Една кауза - Езиковата
Атлантида - сайт за Езиковата

Знаем, че всеки който посещава този сайт носи в сърцето си или спомените си любовта към Езиковата.

Преди 9 месеца стартирахме този проект, за да го подарим на едно от великите училища в България. За да имаме своето място, където да презентираме ежедневието си, да споделяме проблемите си, да лансираме идеите си, да координираме усилията за да за запазим мястото на тази гимназия в „каймака” на българското образование. Искахме това да бъде нашата витрина, в която да покажем истинския блясък на Езиковата и да споделяме гордостта си, че сме част от нея!

За краткото съществуване на сайта опитахме да покажем всичко. Неизброимите международни, национални и регионални успехи, спортните победи, училищните кампании. Потърсихме корените на бляскавата история и славните имена, започнали своята кариера от класните стаи на тази гимназия. Потопихме ви в уникалните традиции и събития на училището – Феста и Пиесата.

Опитахме се да покажем, че всеки в това училище може да бъде герой. Искахме да усетите, че личностите на Езиковата ги създавате и избирате вие. Защото при нас всички са звезди и блестят по свой, уникален начин.

Дадохме на всеки от вас правото на автентичен глас чрез мненията във форума и участието в многобройните анкети.

Стремяхме се да покажем, че сме силни когато сме заедно – в една общност и зад една кауза – Езиковата.

Всичко това в името на училището, без корист и задни мисли. С любов и убеденост, че това училище заслужава истинско обществено признание.

Не знаехме, че нервираме със съществуването си. Не подозирахме, че сътрудничеството на този сайт е предателство към гимназията.

Появата на „Атлантида” сигурно дразни. Защото казва истината за огромния потенциал на гимназията. Защото разкрива неизчерпаемия талант на момичетата и момчетата от най-старото езиково училище в България. Защото показва, че можем да си сътрудничим в името на кауза и да бъдем динамична общност, когато стоим зад истински ценности!

Затова ще продължим да съществуваме! Нещо повече - от следващия месец ще разполагаме с много по-голямо web пространство, за да поместим всичко, което Езиковата създава и постига!

Атлантида” не е и няма да бъде алтернатива на когото и да било. „Атлантида” е и ще бъде сайт на училищната общност в Езиковата. На всички онези, които обичат легендарната Ловешка езикова гимназия - настоящи и бивши ученици и учители!

Въобще „кълнем се да не предаваме Езиковата” и „ да сторим за всеки от вас каквото можем”! Както го правихме и досега!

Atlantis team

Назад
Нагоре
2008 год. atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч