atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч
Начало Защо Атлантида Езиковата Самоуправление Блясък Арт Форум Образование Личност на Езиковата


 

RSS бюлетин

Кликнете върху иконката за абонамент

Какво е RSS?

 Ezikovata.net Официален сайт Немски сайт Страница в Wikipedia


Езиковата пак в топкласацията на България
Атлантида - сайт за Езиковата

Здравейте!

От вчера Езиковата е пак в топкласацията на България. Този път в конкурса на Асоциацията по четене. Гимназията попадна отново сред звездите благодарение на Диляна Добрева от 10 Е клас, която спечели стипендия за обучение в САЩ. Със своя успех Диляна се нареди между 15-те български ученици, удостоени с честта да се докоснат до автентичната култура на Америка и Великобритания. Направи го с трети резултат в крайното подреждане на кандидатите! Забележително, Диди!
С постижението си Диляна прати Езиковата там, където не можаха да се подредят водещи български училища – Първа английска, езиковите гимназии в Русе, Варна и Бургас.
Само за три години Диляна измина пътя от малкия свят на родното Павликени до необятната Америка. Нейният успех за сетен път доказа най-голямото достойнство на Езиковата – това училище сбъдва мечти!
Няма съмнение, че победата в англоезичния конкурс слага началото на поредната успешна пролет за гимназията. Защото нашата пролет неизменно носи усмивките на героите от националните олимпиади и състезания и разтърсващата емоция на училищните празници.
Така, че време е за мечти. В Езиковата те винаги се сбъдват!

Atlantis team

Назад
Нагоре
2008 год. atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч