atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч
Начало Защо Атлантида Езиковата Самоуправление Блясък Арт Форум Образование Личност на Езиковата


 

RSS бюлетин

Кликнете върху иконката за абонамент

Какво е RSS?

 Ezikovata.net Официален сайт Немски сайт Страница в Wikipedia


Довиждане! На добър път!
Атлантида - сайт за Езиковата

Здравейте!

Всяка година месец май идва с аромата на приближаващото лято и усещането за поредната раздяла. След няколко дни ще си кажем довиждане с поредния випуск на Езиковата. Сто и осемдесет пораснали момичета и момчета ще прекрачат училищния праг за последен път. Всеки от нас познава различни лица от този випуск. Помни различни случки от техните ученически години. Но всички ще носим спомена за поредния випуск, писал в дебелата книга с историята на гимназията.

Всеки от тях е оставил нещо от себе си в това училище – сълзи, емоции, любовни трепети, житейски победи и много, много приятели. Всеки ще пази и носи в сърцето си частица от Духа на гимназията.Този Дух ще направи мнозина успели хора със сбъднати мечти. И ще ги връща към магията на Езиковата. За да съживят най-романтичните спомени и да запалят малките, тръгнали по техните стъпки.

Приятелството е онази неизтощима сила, зареждаща Езиковата десетилетия на ред. Легендарният Дух на гимназията е в умението да бъдем заедно във всички истински моменти за училището– първият учебен ден, Фестът, Пиесата, Празникът, Бягството. Раздялата с абитуриентския випуск е един от тези истински моменти. Ден на взаимно уважение и благодарност.

Затова нека бъдем заедно на изпращането и абитуриентското дефиле на випуск 2008 и да споделим емоцията и празника на Езиковата

Попътен вятър в полета към мечтите момичета и момчета!

Няма да забравим, че бяхте част от Езиковата

Atlantis team

Назад
Нагоре
2008 год. atlantida.free.bg - сайт за езикова гимназия "Екзарх Йосиф I" - гр. Ловеч